Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Zenés időutazás az idei utolsó Zenés Nyári Estéken

Zenés időutazás az idei utolsó Zenés Nyári Estéken

2021-08-31 10:14

Klasszikussá vált régi filmek örökzöld dallamai csendültek fel a Zenés Nyári Esték programsorozat idei utolsó alkalmán a művelődési ház színháztermében. A Régi idők mozija című darabot Komáromi Anett, Nagy Róbert és Liszi Melinda színművészek előadásában láthatta a közönség. A történet szerint Micike gépírókisasszony, akit Komáromi Anett alakít, egy anyagot gépel az irodában, melynek címe: Régi idők mozijának jegyzéke 1934-től 1965-ig. A gépelés során a filmekkel kapcsolatos információk, valamint a felvételekhez kötődő szerzemények hangzanak el, de a Táncdalfesztivál időszakából is énekel dalokat Nagy Róbert és Liszi Melinda.   Az augusztus 26-ai Zenés Nyári Estéken felcsendült betétdalok és dalszövegek a múlt századba repítették vissza a nézőket. Az időutazás során olyan nótákat hallhatott a közönség a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek előadásában, mint az „Oda vagyok magáért”, az „Egy csók és más semmi”, illetve a „Kislány kezeket fel”.  
További hírek

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Megtekintés
„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

Megtekintés
Testületi ülés szeptember elején

Testületi ülés szeptember elején

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat