KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Versenyképesség-növelő támogatást kapott a Mezei-Vill Kft.

Versenyképesség-növelő támogatást kapott a Mezei-Vill Kft.

2020-09-08 11:46

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter adta át a Mezei-Vill Kft. ügyvezetőjének, Mezei Józsefnek, a berettyóújfalui vállalkozásnak nyújtott versenyképesség növelő támogatásról szóló dokumentumot. A helyi cég a közvilágításban használatos LED lámpákat készítő telephelyén a tárcavezető úgy fogalmazott: A magyar gazdaság Európa egyik hátul kullogó gazdaságából Európa legjobban növekvő gazdaságává vált. Szijjártó Péter a legfontosabb teendőnek a munkahelyek megvédését és új munkahelyek létrehozását nevezte.   Vitányi István országgyűlési képviselő utalva a magyar-román határon átadott új autópályára, azt mondta: a térség megközelíthetősége már nem jelenthet akadályt a befektetőknek. Elismerően szólt a Mezei-Vill Kft. tevékenységeiről, amely mára külföldön is ismert vállalkozássá nőtte ki magát.   A Mezei-Vill Kft. 574 millió forintos beruházásához 287 millió forint támogatást kapott, ezzel 60 munkahelyet véd meg, és olyan technológiai fejlesztéseket tud megvalósítani, amivel növeli versenyképességét a bel- és a külpiacokon. A közvilágítási lámpákat gyártó és telepítő vállalkozás világítóberendezései a magyar települések mellett román, horvát, ukrán városokban is megtalálhatók. Mezei József azt mondta, hogy a kormányzati támogatással megvalósuló beruházás során új automata gyártósorokat helyeznek üzembe.  
További hírek

Speciális tartalékosként a Seregben
Speciális tartalékosként a Seregben
Megtekintés
Másik János szólóest
Másik János szólóest
Megtekintés
Az első ráadás a Körömvirág együttessel
Az első ráadás a Körömvirág együttessel
Megtekintés
Nyitott Templomok Napja
Nyitott Templomok Napja
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat