KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Várják a befektetőket az Északi Iparterületre

Várják a befektetőket az Északi Iparterületre

2021-06-03 07:34

Bónácz János, Dr. Vitányi István, Muraközi István és Pajna Zoltán vágta át azt a szalagot, amellyel hivatalosan átadták a Korhány-ér utcán kialakított Északi Iparterületet. A közel 625 millió forintos beruházás keretében a terület közművel ellátása, valamint a Bihari Regionális Ipari Park elérhetőségét és feltárását segítő utak – a Vállalkozók útja, a Kádár vitéz, a Téglaparti és a Körös utcák – fejlesztése valósult meg. Vitányi István az ünnepi alkalmon úgy fogalmazott, mindig öröm, és egy település életében is jelentős állomás egy új létesítmény átadása.   Pajna Zoltán köszöntőjében azt emelte ki, komplex dolog, mitől válik egy terület értékessé a befektetők számára.   A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke gondolatait azzal zárta, a következő lépés, hogy Berettyóújfalu egy olyan központtá váljon Nagyvárad és Debrecen között, ami a befektetések szempontjából is meghatározó. Muraközi István polgármester köszöntőjében elsőként a projekt céljairól szólt.   A pályázat keretében megvalósuló fejlesztésekről Demény Zsolt műszaki referens számolt be.   Az „Ipari Park és iparterület fejlesztése Berettyóújfaluban” című TOP-os pályázat június 30-án zárul, az önkormányzat ezt követően tudja bérbe adni, vagy eladásra kínálni az Északi Iparterületen található 3,3 hektár nagyságú övezetet.  
További hírek

72 egyedi és értékes alkotást neveztek a Matiné rajzpályázatra
72 egyedi és értékes alkotást neveztek a Matiné rajzpályázatra
Megtekintés
„Kitesszük a szűrét…” a kilencedik alkalommal
„Kitesszük a szűrét…” a kilencedik alkalommal
Megtekintés
Június 10-től látogatható a Zsinagóga Kultúrtér
Június 10-től látogatható a Zsinagóga Kultúrtér
Megtekintés
Átadták a megújult Herpály ABC-t
Átadták a megújult Herpály ABC-t
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat