Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Négy napirend a rendkívüli ülésen

Négy napirend a rendkívüli ülésen

2021-07-23 13:12

Négy napirend várt megtárgyalásra a július 15-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésen. Köztük döntés született külterületi utak fejlesztésére vonatkozó pályázat benyújtásáról is. Közbeszerzési eljárás megindításáról született döntés az első napirend előterjesztése szerint. Az 500 millió forintos, 100%-os támogatási mértékű projekt célja többek között a társadalmi felzárkózás érdekében a területi különbségek csökkentése, valamint a minőségi humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása.   Az előterjesztést végül egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők. Külterületi helyi közutak fejlesztésével kapcsolatos pályázati kiírásról is döntöttek az ülésen. Ez a projekt 300 millió forintos támogatást tesz lehetővé, melyből a Morotva és a Monostor utcák külterületi szakaszai újulnak meg.     A határozati javaslatot egyhangúlag szavazta meg a képviselő-testület. Még egy közbeszerzési eljárás megindításáról szóló előterjesztés várt megtárgyalásra az ülésen. A TOP-os pályázat megvalósítása a berettyóújfalui járás területére terjed ki, a közbeszerzés tárgya pedig munkaerőpiaci szolgáltatások nyújtása, valamint a befektetésösztönzés.     Az előterjesztést végül nyolc igen és egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.   A rendkívüli ülés utolsó napirendi pontja a házi gyermekorvosi praxis 2021. szeptember 1-jétől történő további működtetéséről szólt. Az előterjesztés szerint Dr. Kin Ágnes gyermekorvos szeptember 1-jével nyugdíjba szeretne vonulni, ezért az önkormányzattal kötött szerződését augusztus utolsó napjával fel kívánja mondani.   Az előterjesztés összesen hét határozati javaslatot tartalmazott, melyeket a képviselő-testület minden jelen lévő tagja egyöntetűen megszavazott.  
További hírek

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Megtekintés
„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

Megtekintés
Testületi ülés szeptember elején

Testületi ülés szeptember elején

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat