Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Különdíjat kaptak a KÖSZI szakácsai

Különdíjat kaptak a KÖSZI szakácsai

2020-10-02 14:18

Negyedik alkalommal vett részt a Közintézmények Szolgáltató Irodájának csapata az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyen. Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya kettőse eddigi legjobb eredményét érte el a megmérettetésen, a diétás szakácsok munkáját az Oldalas magazin különdíjával ismerték el. A kimagasló eredmény elismeréseként Ulicsné Erdős Erzsébet, a KÖSZI intézményvezetője és Muraközi István polgármester köszöntötte a versenyzőket szeptember utolsó napján. Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya egy háromfogásos menü receptjével, fotóival, tálalási javaslatával és nyersanyagszámításával jelentkezett a versenyre, ahol bekerültek a döntő tizenkét csapata közé. Felkészülésüket és munkájukat Kathóné Papp Éva segítette.   A versenyzőknek négy órájuk volt a menük elkészítésére. A KÖSZI szakácsai ízléses és finom ételek készítésére törekedtek.   A KÖSZI szakácsai a versenyen több zsűritagtól dicséretet kaptak, kiemelkedő eredményükkel öregbítették Berettyóújfalu és a Közintézmények Szolgáltató Irodájának hírét.  
További hírek

ELADÓ INGATLANOK

ELADÓ INGATLANOK

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Herpály-Team Kft. igazgatói állására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Herpály-Team Kft. igazgatói állására

Megtekintés
Sky System Kft. lakossági fóruma napelemes rendszer kiépítésének támogatásáról

Sky System Kft. lakossági fóruma napelemes rendszer kiépítésének támogatásáról

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat