Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Közmeghallgatást tartottak

Közmeghallgatást tartottak

2021-11-23 13:14

Közmeghallgatást tartott Berettyóújfalu Város Önkormányzata november 10-én. A városházán képviselő-testületi ülés keretében a sokéves hagyománynak megfelelően minden évben ebben a hónapban rendezik meg helyi lakosok számára a közmeghallgatást, ahol lehetőségük van kérdéseiket feltenni, vagy véleményüket elmondani. A közmeghallgatás első részében tehát Muraközi István polgármester az elmúlt két évben elvégzett önkormányzati munkáról számolt be. Szó volt a 2019 ősze óta meghozott fontosabb döntésekről, az intézmények, gazdasági társaságok működéséről, a városi, állami és egyházi beruházásokról és a koronavírus-járvány miatti intézkedésekről.   Észrevétel érkezett még egy morotván élő lakostól, aki elmondta, hogy ebben az évben nem volt megfelelő a 70 év felettieknek biztosított fűkaszálás a lakóhelye előtt. Válaszában a polgármester úgy fogalmazott, nagyobb hangsúlyt kell fektetni az ellenőrzésre, illetve a munkát végző vállalkozással meglévő szerződés felülvizsgálatára.  
További hírek

ELADÓ INGATLANOK

ELADÓ INGATLANOK

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Herpály-Team Kft. igazgatói állására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Herpály-Team Kft. igazgatói állására

Megtekintés
Sky System Kft. lakossági fóruma napelemes rendszer kiépítésének támogatásáról

Sky System Kft. lakossági fóruma napelemes rendszer kiépítésének támogatásáról

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat