Vissza a hírekhez

Advent harmadik vasárnapja

Advent harmadik vasárnapja

2019-12-19 10:50

Második éve, hogy nemcsak gyertyagyújtással emlékeznek az adventi napokra, hanem kiállításoknak és zenei műsoroknak is otthont ad a Makk Kálmán Mozi. December 15-én a Trio Consort adott koncertet Gyányi Istvánnal kiegészülve. A Simon Mária, Antal Botond és Versánszky Ildikó alkotta formáció egy éve játszik együtt különböző rendezvényeken. Repertoárjukban klasszikusoktól a könnyűzenéig számos, akár sajátos hangszerelésű darab hallható. Szerencsés egymásra találásuk Gyányi Istvánnal azt eredményezte, hogy énekes számaik az egyedi hangzás élményét adják.   Az adventi est – a baptista gyülekezet szolgálatával – a mozi előtti téren folytatódott, ahol Kiss János hirdetett igét. „Az ünnep az élet egészébe való visszatalálás lehetőségét kínálja” – kezdte gondolatait a lelkész, majd Krisztus négy adventusáról szólt.   Az adventi koszorú harmadik gyertyáját az idén augusztusban Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Kocsis Csaba író, fotográfus, énekmondó gyújtotta meg.  
További hírek

Szép magyar beszéd
Szép magyar beszéd
Megtekintés
A harmadik helyről vág neki a tavaszi folytatásnak a BUSE
A harmadik helyről vág neki a tavaszi folytatásnak a BUSE
Megtekintés
Pályázat vagyongazdálkodási ügyintéző munkakör betöltésére
Pályázat vagyongazdálkodási ügyintéző munkakör betöltésére
Megtekintés
Kezdődhet az Északi Ipari Park építése – üléseztek a képviselők
Kezdődhet az Északi Ipari Park építése – üléseztek a képviselők
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv(kukac)berettyoujfalu(pont)hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424
Régi weboldal: archiv.berettyoujfalu.hu

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat