Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

A KFT és a Kelemen Kabátban zenélt az államalapítás ünnepén

A KFT és a Kelemen Kabátban zenélt az államalapítás ünnepén

2021-08-30 08:16

Hosszú idő után ismét megtelt városunk főtere a Szent István-napi programsorozat második napján. Több mint másfél év után rég nem látott, nagyszámú közönség gyűlt össze, és ünnepelte együtt országunk „születésnapját” a Kelemen Kabátban, a nagyváradi Mystique Majorette csoport, valamint az idén 40 éves KFT zenekarral. A koncertek között a Romániából érkező, tizennyolcéves múlttal rendelkező Mystique Majorette csoport különleges előadásai tették még színesebbé az estet, akik a hagyományos majorette mellett, a twirling, vagyis bottáncoltatás képviselői. A tizenhat fős társulat tagjai között országos, illetve Európa-bajnok majorette táncosok is szerepelnek.    A majorette táncosok után az ironikus, polgárpukkasztó zenéivel berobbanó, 2013-ban alakult zenekar, a Kelemen Kabátban fokozta a hangulatot.   Horváth Boldi arról is beszélt, a zenekar hogyan élte meg a korlátozásokból adódó fellépések nélküli időszakot.   A zenekar énekes-dalszerzőjét arról is kérdeztük, szerinte miért pont a 2013-ban megjelent Nyári Dallam hozta meg az áttörő sikert az együttes számára.   Az elektronikus, a hiphop, valamint a rock zenei hangzásvilágot ötvöző Kelemen Kabátban „teltházas” koncertjét követően tűzijátékkal ért véget az est, és egyben az államalapításhoz kapcsolódó berettyóújfalui programok is.  
További hírek

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Gépészeti és elektronikai szakmákban képzik közösen a diákokat

Megtekintés
„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

„A lélek szirmairól” írt Faragó Maia bemutatkozó kötetében

Megtekintés
Testületi ülés szeptember elején

Testületi ülés szeptember elején

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat