KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

10 éves a Bajnóca Néptánc Egyesület

10 éves a Bajnóca Néptánc Egyesület

2020-01-15 13:21

Egy táncba öntött bihari népmesét, Kárpát-medencei, Berettyóújfalu és környéki, valamint frissen feldolgozott furtai táncokat mutattak be a tíz éves jubileumát ünneplő Bajnóca Néptánc Egyesület évzáró gálaestjén. Az ünnepi alkalomnak a Kabos Endre Városi Sportcsarnok adott otthont, ahova több mint négyszáz vendég érkezett. A december 14-ei programon közel száz táncos részvételével adták elő „A három aranygyűrű” című történetet, melyet Vámosi István koreográfus, az egyesület állandó oktatója álmodott meg, és állított a közönség elé. Az esten fellépett a Bajnóca összes – Kökörcsin, Boróka, Cserbóka, Ifjúsági, Bihar – csoportja, a Vass Lajos Nagydíjas Bajnóca Népdalkör, emellett a csoportvezetők meglepetés produkciókkal is készültek. Közreműködött Tornyi Ildikó színművész, a zenei kíséretet a Bürkös zenekar biztosította. A gálán hárman vehettek át jubileumi gyűrűt. Turzó Renáta, Turzó Boglárka és Csarkó Erika, akik egy évtizede folyamatosan, elszántan tesznek a Bajnócáért és a gyermekekért, ezen az alkalmon ünnepelték az egyesületnél töltött tíz éves jubileumukat. Kiss Albertné Tőzsér Mónika személyében egy születésnapost is köszöntöttek, aki ötvenedik életévét töltötte be. Az ünnepi esemény a kerek évfordulóra készített torta elfogyasztásával zárult.  
További hírek

Speciális tartalékosként a Seregben
Speciális tartalékosként a Seregben
Megtekintés
Másik János szólóest
Másik János szólóest
Megtekintés
Az első ráadás a Körömvirág együttessel
Az első ráadás a Körömvirág együttessel
Megtekintés
Nyitott Templomok Napja
Nyitott Templomok Napja
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat